Szeretném leszögezni, hogy semmi problémám nincs a két britt hercegnével kapcsolatban, leszámítva, hogy a csapból is ők folynak.  Nem tagadom, nagyon csinosak mind a ketten, de azért lehet nem ártana megnézni Őfelségét a stylistok felturbózás előtt. Lényeg a lényeg, szerte a világon számos hercegnő/ királynő él, aki legalább annyira, vagy még inkább stílusosan öltözködik, mint a jelenleg hypolt két britt hercegnő.

 

 

A vörösszőnyegen

A sort Raniával, a jordán királynéval kezdeném, számomra abszolút ő vezet az első helyen. Letisztult, elegáns, kellően nőies, mégsem unalmas. Egyike azoknak, akik nem csak megengedhetik maguknak a dizájnerdarabokat, de viselni is képesek őket. A hétköznapok során annyi nőt látni, aki ugyan megengedheti magának a legfrissebb, akár dizájner darabokat is, mégis borzasztóan válogatja össze, így az illúziónak máris lőttek. Nem kell multimilliomosnak lenni ahhoz, hogy ízlésesen öltözzünk fel!

 

Fontos meeting? Inspiráció lehet bárkinek egy fontosabb megbeszélésre
Egy laza brunch vasárnap reggel? Tökéletes!
Egyszerű és nagyszerű, egy kellemes tavaszi sétához tökéletes inspiráció
Egy kis extra csillogás a vörösszőnyegen sem árthat

 

Folytassuk is rögtön a monacoi hercegnével, akivel akár az első helyen is osztozhatnának részemről. Charléne stílusa kissé maszkulinabb, erre rövid frizurája is ráerősít, mégis határozottságával és egyediségével kitűnik a többi uralkodóné sorából.  Lehet, hogy ő nem mindennapi szetteket állít össze, de ezzel egyedi és bárkinek követendő példa lehet, aki nem szeretne beolvadni a tucatok soraiba, mégis szeretne divatosan és stílusosan öltözködni.

 

Hétfő kora reggeli megbeszélés a főnökkel? Naild it!
Délután egy lovaspolo meccs? Gond egy szál se’ ezzel a szettel!

 

 

A vörösszőnyegen

A színésznőből lett olasz hercegnő sem panaszkodhat, ami az öltözködését (is) illeti. Clotild Courau akár a francia sikk megtestesítője is lehetne (főleg, hogy francia), ami egyébként az én szívemhez is közel áll. Árad belőle az erőlködés-mentesség, letisztult és elegáns – Tökéletes! Kora elennére huszonévesek is megirigyelhetik mindig kifogástalan ízlését és megjelenesét. C’est magnifique!

 

 

 

 

Ennél nem is kell több egy dolgos munkanapra
From Paris with Love
A fekete-fehér örök klasszikus, sosem unalmas

 

Ha fehér lenne, férjhez mennék benne…

 

A közelmúltban igen népszerűvé vált svéd életérzés a divatvilágot sem kerülte el, a divatheteken is egyre több izgalmas street style fotó került ki az északi régiókból. Svédország királyi hercegnője is említést érdemel, hiszen tökéletesen adja át a svéd letisztult, egyszerű eleganciát, néha egy kis virágmintával megbolondítva. Ha már unjuk az európai szetteket, vessünk egy pillantást a svéd utcák outfitjeire – nem fogunk csalódni.

 

 

 

 

Virágba borulva
Ahogyan a talpig fekete sem, amit tökéletesen egyensúlyoz az a kevés lila
A fehér sosem megy ki a divatból. Hát még a talpig fehér!

 

Tiszta Serena Van der Woodsen

Tatiana, görög hercegnővel pedig egyébként is szívesen cserélnék, ha mindennap egy ilyen gyönyörű helyen ébredhetnék. Inspirációul szolgálhat akár egy nyaralás előtt is, ha forróbb helyre megyünk, hiszen ügyesen kombinálja darabjait a tikkasztó hétköznapokon, mégsem lesz egyhangú egyik összeállítása sem. Alapvetően ő is a letisztultabb vonalakon mozog, néha azért láthatunk egy kis kísérletezést extra darabokkal is.

 

 

Kora tavaszi ebéd-randevú?
LBD
Én is így szoktam főzni…

 

Ezek csak kiragadott példák voltak, de úgy gondolom nem csak a hypolt előkelőségekre szabad odafigyelnünk, hiszen mellettük találhatunk még megannyi stílusos uralkodót is, akiktől elleshetünk ezt-azt. Arról nem is beszélve, hogy ha nyitott szemmel jártok, az utca embere is komoly meglepetést tud okozni, és most abszolut pizitív értelemben írom ezt. Inspirálódni bárhol tudtok, csak figyelnetek kell a világra magatok körül 🙂

Bernadett

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.