Igazából lassan írhatnám, hogy nyári, ugyanis láthatóan kimaradt egy évszak, sebaj. Most pár olyan trendet, illetve darabot hoztam, ami tuti befutó lesz az idei tavasz/ nyári szezonra.

Szalmatáska és ‘bevásárlószatyor’

Sok darabot beszereztem már ezek közül, de azért még van, ami a ‘kis’ bevásárlólistámon várakozik, ilyen például a szalmatáska és a telitalpú espadrilles wedge cipellők. Kezdjük az előbbi kategóriával, a táskákkal – hiába, nem ereszt 🙂 Régóta  vadászok egy igazán különleges darabot, mivel nem szeretem, ha szembe jön velem az utcán a sajátom, így egy kicsit nehéz helyzetben vagyok, tekintve a hazai piac kínálatát. De ami késik, nem múlik, rá fogok találni a saját darabomra. Ezek a többnyire szalmából font táskák nagyon praktikusak, ha nagyobbról van szó, piacra, strandra, de igazából munkába is jól kombinálhatók, tiszta nyári darab – vidám, játékos és idén nagyon stílusos is. Ha a kisebb társaikat kedvelitek, ott is válogathatunk nagyon szépek és praktikusak közül is. Hoztam párat hazai boltok kínálatából is, de az egyedibb darabokat külföldről érdemes rendelni, illetve egy kicsit mélyebben zsebbe kell értük nyúlni. Jelenleg a Michael Kors egyik darabjával szemezek, meglátjuk … 🙂 A másik bekúszóban lévő trend, és azért írom így, mert itthon még nagyon nem elterjedt, az a régi, nagymama-féle zöldségeshálós szatyrok utcán történő viselése. Őszintén szólva először nevettem, de nézzétek csak milyen jól is lehet ezek kombinálni elegánsabb darabokkal is:

Ráadásul ez aztán tényleg praktikus, ugyanis amíg üres, csak összegyűröd a táskádban, de ha szükséged lenne egy pakolós táskára, hopp – csak ki kell bogozni és kéznél is van az instant trendi totebag 😉

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Wedges – telitalpú magassarkú szandál

Ez a másik olyan darab, amit számomra lehetetlen mostanában találni… legalábbis közel tökéletest. A Hilfiger darabjait nem kell bemutatni, egyszerű és nagyszerű darabok – lennének, ha nem azt látnám minden harmadik nőn nyáron. Egyelőre itthon kevés olyan darabot találtam, amire teljes bizonyossággal állíthatom, hogy jó lesz, de azért hoztam pár olyat, amik közül több is esélyesnek látszik. Ezek egyébként minden évben trendi darabok, ugyanis igazi nyári cipellők, és az egybetalp miatt kényelmesek hosszabb távon is. Stílusukat tekintve  válogathatunk pántos, fűzős, egyszerű váaszon anyagból készült és még sok másik közül, szóval mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot. Idén mindenképpen egy szalmatalpút szeretnék, illetve egy viszonylag magasat, mivel alacsonyabb és egészben magasított talpú már van pár a gardróbomban. Városi séta, tengerparti vacsora, vagy csak rohangálós munkanap – bármelyiken megállják a helyüket 🙂

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

 LWD – Kis Fehér Ruha

A LBD, azaz a Kis Fekete tökéletes párja, a Jin Jangja. Tavasszal is, nyáron is tökéletes a fehér szín, ha pedig egyberuhaként viseljük, még a reggeli készülődést is nagyban megkönnyítjük magunknak. Letisztult, lehet elegáns, lehet bohókás, vagy akár sportos is, de egy fehér ruhában a napbarnított bőrön nem lehet melléfogni. Válasszatok a saját stílusotokhoz leginkább megfelelőt, de egy egyszerű ingruha bárki gardróbjába beilleszhető és igazi alapdarabnak számít. A saját kis birodalmamban egyébként is nagyon sok fehér ruha bújik meg, főként ingek, blúzok és camik, egyelőre csak egy-két fehér ruhával tudok játszani, de idén jelentős bővítést tervezek ezen a fronton. Például ezek közül:

1, 2, 3, 4

Az említett kategóriákból már egy egész összeállítást meg is lehet tervezni, rohanós napokon csak kikapod a gardróbból ezeket és már mehetsz is! Már tervben vannak a kifejezetten nyári darabok is, hamarosan azokat hozom el, addig is megyek vadászni táskára és cipőre ebbe a gyönyörű verőfényes, tikkasztó tava -khm, nyári jóidőben. A beszerzett újdonságokat Instagramon tudjátok nyomon követni, így ne felejtsetek el követni ott sem:

https://www.instagram.com/bs.life.style/

Ahol egyébként még mindig zajlik a nyereményjáték, részleteket ez alatt a kép alatt találtok, sorsolás június 1-jén!

Nektek mik szerepelnek a tavaszi kívánságlistán? Írjátok meg kommentben!

Nem szponzorált tartalom, képek forrása: Pinterest, illetve a linkek mögött található weboldalak.

 

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük