Sokan lebecsülik a szomszédos fővárost, holott régen Kelet Párizsának is nevezték azt. Ez a név talán még ma is megállná a helyét, főleg, ha a Lafayette mini verzióját nézzük meg kicsit közelebbről, de az utcákban sétálgatva is visszaköszön az az elegancia, stílus és harmónia, akár francia nagytestvérénél. Most azonban beszéljenek helyettem a képek, képes beszámoló következik az ott töltött három nap legjobb részéből.

Many estimate the neighboring capital, although long ago it was called East Paris. This name might standstill today, especially if we look at the Lafayette mini version a little closer, but the elegance, style, and harmony of France’s little sister are also conspicuous in the streets. Now, however, talk the pictures instead of me, it is a photo alum of the best part of the three days spent there.

Érdekes kis város, megér egy látogatás és még messze sem kell menni érte. Repülővel másfél óra, a vezetés szerelmeseinek pedig az a pár óra úgyis könnyen elrepül az autópályán. Érdemes meglátogatni az említett Lafayette utód könyvesboltot, a kis utcácskákat a belváros szívében, az eldugott éttermeket és kávézókat, vagy a nagyobb nevezetességeket, mint a királyi kastély és múzeumok.

It’s an interesting little town, it’s worth a visit and you still do not have to go far away fo it. By flying for one and a half hours, and for those who love driving a few more hours, it is easy to fly on the freeway. It is worth visiting the said Lafayette offspring bookstore, the small streets in the heart of the downtown, secluded restaurants, and cafes, or major attractions such as the royal castles and museums

Bernadett

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük