Neked mit jelent a luxus? Általában mindenki mást ért alatta és másra asszociál, ha meghallja ezt a szót. Ha megnézzük a hivatalos verziót, elég szűk keretek között mozog a jelentése:

(English is down below)

luxus (főnév)

1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.
Nos, véleményem szerint ez korántsem foglalja magába, mi is az a luxus. Számomra például teljesen más tartalommal bír, noha néha jól esik az ember lányának kényeztetnie magát egy-két drágább tárgyi jóval is. Ha beütjük a Googleba, szinte csak tárgyak, milliós tételek, jachtok és villák ugranak szembe, de biztosan csak ezt jelenti a luxy-élet? 

Ezzel valahogy hamarabb és könnyebebn tudok azonosulni, hiszen nem csak a tárgyi javak számítanak, ha luxusról van szó. Számos olyan dolog van, amivel egy lis luxust csempészhettek a hétköznapokba, ezek pedig sokszor nem is kerülnek egy fillérbe sem. Ha szeretnéd kicsit megfűszerezni a napokat és nem utasítod vissza az extra kényeztetéseket sem, olvass tovább, biztosan találsz olyan pontokat, amiket könnyen be tudsz építeni a rutinodba.

SZAKÍTS IDŐT A MINŐSÉGI KÁVÉZÁSRA

Alapjaiban változtatja meg a kávézási szokásokat, ha befektetsz egy minőségi kávégépbe, ami által nem kell minden nap több száz, akár ezer forintot költened a fekete csodára. Nincs jobb, mint reggel kisétálni a konyhába, majd pár percen belül a frissen őrült kávé illatára szellemileg is felébredni. Viszont néha ajánlom, hogy ülj be egy hangulatos kávézóba, akár egyedül, egy jó könyv társaságában, igazi feltöltődést ad, amivel kiszakadhatsz a zsüzsgésből. Ha nem szeretsz egyedül lenni, akkor egy mély beszélgetés is jobban esik egy csésze friss cappuccino mellett. Ha nem is fér bele heti többször, de ha havonta párszor beiktatsz egy-egy ilyen kis szeánszt, már üdítő élmény lehet, pláne, ha mindig új és új helyeket fedezel fel a városban.
Személyes kedvenceim: Smúz, Cafe Frei bármelyik üzlete, Madal Café, Bite Bakery, Box Donut, és mág sok eldugott hely a budai oldalon.

VISELJ MINŐSÉGI FEHÉRNEMŰT MINDEN NAP

Minőségi alatt pedig akár különlegeset is értek, nem csak, hogy nem műanyagból készült. Biztosan érezted már azt, hogy ha aznap úgy öltözöl fel és indulsz el otthonról, hogy a maximumot hoztad ki a megjelenésedből, az egész napra pozitívan nyomja rá a pecsétjét. Nos, ha minden nap valamilyen szexi, minőségi és különleges fehérneműben indulsz útnak, minden nap ezt fogod érezni. Lehet, hogy senki nem látja, lehet, hogy csak te tudod, de ez így is van jól, hiszen ez belülről erősít meg és ad önbizalmat majd. Sokat számít, hogy kényelmes legyen persze, így érdemes időt is belefektetni a megfelelő darabok kiválasztásába, de a hangulatodon nagyon sokat tud lendíteni. A képlet egyszerű, tudni, hogy egy gyönyörű, kényelmes, luxus fehérnememű van rajtad, az igenis jó érzéssel tölt el. Minden fejben dől el, így ennek a tudatában utcára lépni, instant önbizalomtuning.

ENGEDD EL A FOLYAMATOS ELFOGLALTSÁGOT 

Hogy mit értek ezalatt? Elfoglaltnak lenni nagyon sokszor nem egyenlő azzal, hogy produktív is vagy. Leginkább azt jelenti, hogy nem osztod be elég jól a rendelkezésedre álló időt. Ebben lehet fejlődni, és ajánlatos is, mert ha mindig el vagy havazva, mégsem tudod sokszor, hol áll a fejed az nagyon hamar káoszhoz – és szép lassan kiégéshez vezethet. De ki szeretni ideje korán kiégni, persze, hogy senki. Sokat segíthet, ha minden nap, de legalább heti rendszerességgel vezetsz to-do listát, amiben rendszerezni tudod, miket kell megcsinálnod, priorizálhatod fontossági sorrendben, majd ami kész, csak kihúzod – ezzel vizuálisan is nyomon tudod követni mivel hogy állsz, az pedig csak felgyorsítja a folyamatokat, ha látod is, hogy milyen gyorsan és produktívan haladsz a dolgaiddal. Ma már nagyon sokan online, telefonon követik nyomon a naptárukat, de ha sokszor érzed, hogy ellepnek a teendők, hasznosabb a jó öreg papíron vezetett határidőnapló és to-do lista. Én mai napig tartok egy Moleskin naptárat a telefonom mellett, sokkal jobban szeretem fizikailag is látni – és még designosabb is, mint egy sima applikáció. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek a napjaid, meg kell tanulni priorizálni és csak az igazán fontos feladatokra koncentrálni. Így is el tudod végezni az összes feladatodat – akár a munkában is -, de marad időd majd más dolgokra is, például elolvasni egy könyvet, vagy beülni egy kellemes kávézóba (lásd feljebb).

ISMERD A SAJÁT STÍLUSOD 

Sokkal egyszerűbb dolgod lesz reggelente, ha nem kell azon agyalnod, mit vegyél fel, ha rend és letisztultság uralkodik a gardróbodban. Ehhez azonban ismerned kell a saját stílusod és nem mellesleg a saját színeidet is. Ha felépítesz magadnak egy jól összerakott ruhatárat, nem kell majd attól félned, hogy nap mint nap valami nem stimmel az összképpel, ahogyan utcára lépsz. Azért sorolom ide ezeket is, mert a jóléthez hozzátartozik, hogyan érzed magad a bőrödben a nap folyamán, ezt pedig merőben befolyásolja, hogyan nézel ki a nap folyamán. Ha minden nap hasonló összeállításokban, harmonizáló szettekben jelensz meg, azzal azt is sugárzod a környezeted felé, hogy te már megtaláltad önmagad, rendben vagy önmagaddal és egyébként tisztában vagy a saját személyes stílusoddal. Amit kifele sugárzol magadról, azt látják mások is, ez pedig visszatükröződik rád, s mint egy végtelen kör, elégedettséggel tölt el, akkor pedig miért ne fektetnél bele kisebb energiát, hogy összeállítsd a saját, személyre szabott ismertetőjegyeiddel ellátott gardróbod? Az, hogy van egy saját stílusod, amihez ragaszkodsz, nem jelenti azt, hogy unalmas lennél – sokkal inkább stílusos. A saját stílusod felépítése és viselése pedig igazi luxusnak számít.

KÖVESD A SAJÁT RITMUSOD

Mindannyian mások vagyunk, más ritmus szerint éljük az életünk és mindennapunk. Pont ezért, ne másokhoz alkalmazkodj, ne mások ritmusa szerint éld az életed, mert annak sosem lesz jó vége. Találd meg a saját ritmusod, ami neked kényelmes, ami téged tesz boldoggá és elégedetté – nem utolsó sorban pedig produktívvá. Péntek este van, mindenki bulizik és hajnalig iszik, de neked most leginkább egy pohár borhoz és egy jó filmhez lenne kedved bekuckózva? Akkor kuckózz be! Nem maradsz le semmiről, maximum egy kellemetlen másnaposságról a kényszerességről, hogy másoknak megfelelj. De erre semmi szükséged, hiszen nem másoknak kell megfelelned, hanem önmagadnak. Ha mindig mások irányítása szerint élsz, mikor törődsz majd magaddal is? A kiegyensúlyozottsághoz fontos szerepet játszik, hogy a saját szabályaid szerint élj, miért alkalmazkodnál állandóan másokhoz?

TALÁLD MEG A SAJÁT ILLATOD 

És ragaszkodj ahhoz. A személyes stílusjegyhez hozzátartozik egy személyes illatjegy is. Egy illat, amit ha megéreznek, egyből rád gondolnak, rád ismernek. Nem két nap ezt az illatot megtalálni, de ha megtaláltad, ragaszkodj hozzá és ne engedd el, mert teljesen egybe tud veled olvadni, annál pedig nincs jobb érzés, ha felismernek egy finom, lágy nőies illat alapján. A parfüm egyébként sem arra szolgál, hogy fürödj benne, eredetileg csak annak szabad éreznie, aki közel hajol hozzád, tehát elsősorban a partnerednek. Ezek alapján tehát nem azt mondom, hogy már a 4-6-os villamos másik felén fulldokoljanak a Sweet Sugartól, hanem hogyha belépsz egy helyiségbe, figyeljenek fel, pozitív értelemben. Ehhez elég egy-két fújás, elsősorban a hajba és a fül mögé – ezekről a helyekről tud a legintenzívebben érvényesülni. Ha minden nap használod, úgyis átveszik a ruháid és a bőröd is, így nem szükséges egy egész üveggel magadra borítanod belőle. Egy minőségi parfüm igazi luxus, ha találtál egy, akár két illatot (tavasz-nyár és ősz-tél), ahhoz ragaszkodj.

You are never fully dressed without perfume. (C. Joybelle C.)

FEKTESS BE A BŐRÁPOLÁSBA

Nem kell, hogy a legdrágább szépságápolási szereket szerezd be, mégis, ha bőrápolásról van szó, kifejezetten ajjánlott minőségi termékek után nyúlni. Persze sok jó, olcsóbb, akár sajátmárkás termék található a piacon, ami ugyanúgy kifejti a hatását, mint drágább társaik, mégis. Mivel jobb esetben nem egy hétre vásárolod meg ezeket, érdemes befektetni magasabb minőségű termékekbe. Sokszor gazdagabb összetevőkkel rendelkeznek, de miért ne érdemelnénk meg az extra kényeztetést, nem csak fizikálisan, de esztétikailag is? Hiszen olyan jó érzés rájuk nézni a fürdőszobapolcon, az illatuk is sokszor kellemesebb, gazdagabb, és természetesen az összetevőikben is lehet, hogy megtalálhatók különlegesebb, hatásosabb elemek is. A megelőzés egyébként is kifizetődőbb a jövőre nézve, tehát ha más értelemben is, de megtérül a beléjük fektetett kicsit magasabb összeg.

VÁSÁROLJ HELYI TERVEZŐKTŐL

A magyar divat egyébként is felszállóágban van jelenleg és ez nem véletlen. Egyre izgalmasabb és különlegesebb kollekciókkal rukkolnak elő, és számos tervező közülük a megfizethető kategóriába is beleesik. Főleg, hogy ma már a fast fashion is egyre drágább, egy egy darab ára megközelíti a designer darabok árait, így akkor már miért ne támogathatnánk a hazai divatot? Mivel ezek tervezői darabok, így vásárláskor igazi luxusban lehet részünk a különleges showroomokban – egyéni kiszolgálás és odafigyelés jár nagyon sok helyen, ahol a te igényeidre figyelnek oda, nem pedig a minél nagyobb bevételre. Pezsdítő érzés ilyen butikokban vásárolni, nem csak az extra kiszolgálás miatt, de tudva, hogy támogatod a magyar divatot és büszkén viseled azt. Pár kedvenc tervezőmet el is hoztam, nézzetek szét náluk: Ha táska, akkor Petrity, ha nyári ruha, akkor HRTV, ha pedig cipő, akkor Réka Vágó. Különleges alkalmakra – például leendő esküvőre.. – Daalarna csodái, vagy Merő Péter különlegesen vagány darabjai.

EGYÉL IGAZI ÉTELT 

Ez akármennyire is hangzik furcsán, de a mai világba annyi szemetet viszünk be a testünkbe, hogy kiemelten fontos az erre való odafigyelés. Igazi étel alatt nem feldolgozott, előre gyártott vagy csomagolt ételekre gondolok, tehát friss, termelői vagy legalábbis ismert forrásból származóakra. Ha magadnak főzöl, biztos lehetsz benne, hogy olyat eszel, amiről tudod, miből van, tehát nem mérgezed magad különböző feldolgozott, hormonokkal és mesterséges ízfokozókkal teli szeméttel. Beismerem, én is ellazulok párszor egy pizzára vagy hamburgerre, de igyekszem olyankor sem a Meki felé venni az utamat, hanem inkább kézzel készített, kézműves termékeket kínáló éttermek felé. Ma már számos egészséges hely közül válogathatunk, ha nem szeretnénk vagy nincs időnk rendszeresen főzni. Az pedig nem luxus, hogy minőségi tápanyagokat vigyünk be a szervezetünkbe.

RENDSZERES WELLNESS

Nem feltétlen csak wellnessre kell gondolni, ide tartozik a rendszeres kozmetikus, masszás, manikűr-pedikűr is. A lényeg, hogy legyenek havi rendszerességgel beiktatott szépségnapok, amikor csak magadra figyelsz és visszaadsz egy keveset a testednek az elvett energiákból. Kikapcsolódásra és feltöltődésre mindenkinek szüksége van, lehet ezt luxusnak is hívni, de úgy gondolom, ennyit mindannyian megérdemlünk. Ha a budget nem engedi, otthon, magadnak is elkészítheted ezeket a miniszeánszokat, a lényeg, hogy ilyekor csak magadra figyelj, tegyél be egy kellemes mixet, ragadj megy egy jó pohár bort és relaxálj. Azért havi egy masszázst mindenkinek ajánlok a teljes kikapcsolódásért – ennyi luxus igenis jár nekünk!

TÖLTSD MEG A LAKÁST INSPIRÁLÓ ZENÉVEL

Egy hosszú, fárasztó nap után, vagy csak egy lusta vasárnap reggel hangulatát is képes feldobni egy kellemes chill mix, ami betölti az otthonod. Hazatérve esténként a napi hírolvasás mellé, vagy lusta reggeleken az ágyba kapott kávé és croissant mellé is tökéletes, ha van pár olyan zenelista, ami betölti teret, nem harsány, de pont jól ellazít és megalapozza a hangulatod. Reggeli készülődés közben is inspirálóan hat, akár pörgősebb dallamokat választva.

TŰNJ EL A VILÁG ELŐL

Akár szószerint is. Néha napján kell egy nap, vagy kettő, akár egy hét, amikor eltűnsz a kötelességek és felelősségek elől, amikor eltűnsz a világ elől. Ahhoz, hogy minden nap maximumot tudj nyújtani, fel kell töltődni újra és újra, mert nem végtelen senki energiája. Erre remek lehetőségek nyílnak közel a városhoz is, nem kell százezreket költeni messzi utazásokra. Az egész bejegyzésben látott képek pont egy ilyen elszökés emlékképei, amikor egy hosszú fárasztó nap után elugrottunk egy közeli levendulamezőre. Csend és béke, csak a méhek zümmögése, és a tömény levendulaillat a lila virágtengerben. Apró romantika a rohanó hétköznapok sűrűjében. Próbáld ki néha, hogy kiszakadsz a városi nyüzsgésből akár csak pár órára is, akár egyedül, akár párban, már ez is óriási feltöltődést nyújt majd.

Bármi is inspirál a hétköznapokon kívül, miért ne hozhatnád és építhetnéd be azokat a mindennapok forgatagába, ha egyszer boldoggá tesznek? Miért ne engedhetnénk meg magunknak néha napján egy kis luxust, hiszen ahogy mondani szokás, ahogyan a mindennapjaidat éled, úgy éled az egész életedet is. Akkor tehát miért ne tölthetnénk meg a mindennapokat jó és kellemes dolgokkal?

És neked mit jelent a luxus?

A csodás képeket @Máté Zsidákovits készítette.

(ENG)

What does luxury mean to you? Usually everybody understands it in a same way and associates it whenever you hear that word. If we look at the official version, the meaning of this is quite narrow:

luxury
ˈlʌkʃ(ə)ri/
noun
  1. 1.
    a state of great comfort or elegance, especially when involving great expense.
    “he lived a life of luxury”

Well, in my opinion, it does not really matter what the luxury is. For me, for example, it has completely different content, though sometimes it is good for a girl to indulge in a couple of more expensive objects well. When you hit Google, just objects, millions worth of items, yachts, and castles are coming up against us, but is this the real luxy life?

By this I can identify something elser and more easily, since it is not just of what objects are when it comes to luxury. There are many things you can do to smuggle a luscious luxury into everyday life, and many times they do not even costs a penny. If you want to spice up the days and do not refuse extra indulgences, read on, you’ll definitely find the points you can easily build into your routine.

INDULGE IN CAFÉ TIME

You basically change your coffee habits if you invest in a quality coffee machine that does not cost you hundreds or thousands of dollars a day to the black magic. It’s the most perfect thing when just walking out in the kitchen in the morning and waking up in a few o’clock for the scent of freshly caught coffee. Sometimes, however, I recommend you sit in a cozy cafeteria, alone or in the company of a good book, giving you a real charge, so you can get out of the crowd. If you do not like being alone, a deep conversation is even better with a cup of fresh cappuccino and a friend. If you do not even get to it several times a week, but if you install a small sienna a few times a month, it can be a refreshing experience, even if you’re always exploring new and new places in the city.
My personal favorites are: Smúz, Cafe Frei, Madal Café, Bite Bakery, Box Donut, and some lazy, muddled places on the Buda side.

WEAR LUXURIOUS LINGERIE EVERYDAY

This is not just the meaning of wearing non-plastic things. You certainly felt that getting dressed and leaving home the day you took the maximum out of your appearance would positively push your stamp all day. Well, if you go every day with some sexy, quality and special lingerie, you will feel this every day. No one can see it, only you know it, but that’s fine, as it will strengthen and confide in the inside. It matters a lot to be comfortable, so it’s a good idea to spend time on selecting the right pieces, but you can really feel the sexiness in your mood. The formula is simple, knowing that you have a beautiful, comfortable, luxury lingerie on you, so it feels good. It is in our head, so it is easy to go into the street, instant self-confidence tuning.

LET GO OF BUSY

What do I mean by this? Being busy is often not the same as being productive. Mostly, you do not manage your time well enough. It can be developed here, and it is also advisable, because if you’re always upset or in the rush, you do not know where your head stands, it became very soon a chaos – and it can lead to a pretty slow burnout. But who would love to burnout early, of course, no one. You can do a lot of things by keeping a to-do list every day, but at least weekly, in which you can systematize what you need to do, prioritize in order of priority, and then you can just pull it out – you can keep track of it visually as you stand and speed it up the processes, even if you see how fast and productive you are in your business. Today, many people are online, tracking their calendar on the phone, but if you feel that they are doing a lot of work, it’s more useful to have a planner and a to-do list on the good old paper way. I am still holding a Moleskin calendar next to my phone, and I prefer to see it physically – and even more stylish than a boring application. In order to be more balanced in your day, you must learn to prioritize and concentrate on the very important tasks. You can also do all of your tasks – even in work – but you will also have time for other things, to read a book or to sit in a nice café (see above).

KNOW YOUR STYLE

You will have a much simpler job in the morning if you have to pick up something when order and cleanness rule in your wardrobe. However, you need to know your own style and your own colors. If you build a jeweled wardrobe you will not have to fear that something is wrong with the picture every day as you walk into the street. I also list them here, because it involves well-being, how you feel in your skin during the day, and this affects the way you look at the day. If you are presenting in similar and harmonizing sets every day, you also radiate to your environment that you have already found yourself, and otherwise aware of your own personal style. What you get from outside is seen by others, and this is reflected in you as an endless circle, and you’re happy with it, so why not invest in less energy to compile your own wardrobe with personalized custom badges? The fact that you have a style you stick to does not mean you’re boring – it’s more stylish. The style and wearing of your own style is a matter of luxury.

FOLLOW YOUR OWN SCHEDULE

We are all different, by other rhythm, we live in our lives and in our everyday. Therefore, do not adapt to others, not the rhythm of others, because you will never have a good end. Find your own rhythm that is comfortable for you, making you happy and satisfied – last but not least productive. It’s friday night, everyone is dancing and drinking at dawn, but would you most like to have a glass of wine and a good movie for you? Then cuddle it! You will not miss anything, a maximum of an impending hangover about compulsion to suit others. But you do not need this, since you do not have to live by others, but for yourself. If you always live by the direction of others, when will you care about yourself? For balance, it plays an important role to live according to your own rules, why would you constantly adapt to others?

DISCOVER A PERSONAL SCENT

And stick to it. Personal style also include a personal scent. A scent that you feel when you feel it is right for you, they know you. You can not find this scent for two days, but if you find it, stick to it and do not let it go, because it can blend together with you, and there is no better feeling when you recognize by it on a fine, soft feminine smell. Perfume is not intended to be used for bathing, it is only meant to the person who is near to you, that is to say your partner. Accordingly, I do not say that they are dropping out of Sweet Sugar on the other half of the tram 4-6, but when you enter a room, listen to it in a positive sense. To do this you need a couple of blows, mostly in the hair and behind the ear – these can be the most intense places. If you use it all day, it became the part of your clothes and your skin, so you do not need to cover yourself with a whole glass of it. A quality perfume is a real luxury if you find one or two scents (spring-summer and autumn-winter), stick to it.

You are never fully dressed without perfume. (C. Joybelle C.)

INVEST IN QUALITY SKINCARE PRODUCTS

You do not have to get the most expensive beauty care products, but when it comes to skin care, it is especially recommended for quality products. Of course, there are many good, cheaper, even self-branded products on the market, which will have the same effect as their more expensive counterparts, though. Since you do not buy them for a week, you should invest in higher quality products. They often have richer ingredients, but why not deserve extra indulgence, not just physically but aesthetically? They look so good in the bathroom cabinet, their fragrance is often more enjoyable, richer, and of course in their components there may be more special, more powerful elements. Prevention is, however, more profitable for the future, so if in a different way, it will pay off a slightly higher amount of money invested into them.

SHOP AT LOCAL BOUTIQUES

Hungarian fashion is still at odds and this is not a coincidence. They come up with more exciting and more special collections, and many designers fall into the affordable category. Especially since fast fashion is now becoming more and more expensive, the price of a piece approximates the price of designer pieces, so why not support domestic fashion? Since these are designer pieces, so when buying, we can be really in luxury at the special showrooms – personalized service and attention is paid to a lot of places where you’re paying attention to your needs and not the bigger revenue. It is a fun feeling to buy in these boutiques, not just for extra service, but knowing that you’re supporting the Hungarian fashion and wearing it with pride. I brought some of my favorite designers to look at them: If it’s a bag, then Petrity, if it’s a summer dress, then HRTV and shoes, then Réka Vágó. For special occasions – for example, for a wedding… – Daalarna’s wonderpieces, or Merő Péter’s extraordinary ones.

EAT REAL FOOD

This sounds odd to any other way, but to the world today we put so many garbage into our bodies, so it’s important to pay attention to that. Think of raw foods that are not processed, prefabricated or packaged, instead buy fresh, produced or originated from known sources. If you cook for yourself, you can certainly eat something that you know what it is, so you do not poison yourself with a variety of processed garbage filled with hormones and artificial flavor enhancers. I admit, I have some cheat days also with some pizza or burgers, but I’m not trying to go to McDonald’s at all, but to handmade restaurants offering handcrafted food. Today we can choose from a number of healthy places if we do not want or have time to cook regularly. And it’s not a luxury to bring quality nutrients into our body.

SCHEDULE REGULAR SPA APPOINTMENTS

For beauty and health maintenance.There is no need to think of wellness, but regular cosmetics, massage, manicure and pedicure. The point is to have beauty days on a monthly basis when you are watching yourself and giving yourself back a little bit of time from your energy. Everybody needs relaxation and refreshment, they can call it luxury, but I think we all deserve that. If budget is fixed, at home, you can make these mini seances yourself, listen to yourself, take a nice mix, grab a good glass of wine and relax. I recommend a massage for a month to everyone for total relaxation – this little luxury what all deserves!

FILL YOUR HOME WITH INSPIRED MUSIC

After a long, tiring day, or just a lazy Sunday morning mood, a pleasant chill mix that fills your home. Returning home to nightly news readers or lazy in the morning with the coffee and croissant in bed, it is perfect if there are some music which fill the space, do not bother, but relax and relax depending on your mood. In the mornings it can be inspirational too.

ESCAPE FROM THE WORLD

Even literally. Sometimes you have to have a day or two, a week, when you disappear from duties and responsibilities, when you disappear from the world. To be able to offer maximum every day, you have to recharge it over and over because it is not infinite of anybody’s energy. There are also great opportunities near this city, not spending hundreds or thousands of miles away. The pictures in the entire post are the memories of such an escape, when we jumped to a nearby lavender field after a long, tiring day. Silence and peace, only the bees humming, and the lavender smells in the purple flower-ocean. Tiny romance in the rush of everyday life. Try sometimes to get out of the city hustle for just a couple of hours, whether alone or in couple, it will also be a huge boost.

Whatever inspiration goes beyond everyday life, why not bring it and build it into everyday routine when it makes you happy? Why not spend some time on a sunrise a little bit of luxury, because as they say so, as you live your daily lives, you live all your life. So why not spend the day with good and pleasant things?

The beautiful pictures are from @Máté Zsidákovits .

Bernadett

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.